Matkailuautojen huollot ja korjaukset

Hei karavaanari, meiltä myös

matkailuautojen huollot ja korjaukset Porissa

Huoltopioneerit korjaa ja huoltaa matkailuautosi takuutyönä.

Kun huollatat matkailuautosi meillä, ostat samalla ripauksen mielenrauhaa. Ammattilaisen huoltama ajoneuvo on turvallinen ja luotettava kumppani tien päällä. Me Huoltopioneereillä tunnemme matkailu- ja asuntoautot. Kokeneiden asentajiemme käytössä ovat laadukkaat ja asianmukaiset työvälineet, jotka varmistavat osaltaan, että matkailuauton huolto ja korjaus sujuu ensiluokkaisesti. Kun asioit meillä, sinun ei tarvitse kuin nauttia matkasta!

Huoltopioneerit on AD-autokorjaamoketjua. Autokorjaamomme palveluvalikoimaan kuuluu myös pikahuolto. Mikäli äkillinen tai pieni vika yllättää juuri ennen matkan alkua, soita meille! Jos ongelma on suinkin korjattavissa nopealla aikataululla, eikä vaadi esimerkiksi varaosien tilaamista, hoidamme työn pikaisesti ja vaivattomasti kuntoon. Me autamme sinua jatkamaan matkaa niin pian kuin mahdollista!

Kysy lisää »

Yllättikö matkailuauton huolto?

Autohuolto, tai ajoneuvosi korjaus, ja sen mukanaan tuoma kuluerä voi joskus yllättää. Meillä voit maksaa juuri sillä maksutavalla kuin sinulle parhaiten sopii: käteisellä, kortilla, laskulla tai Svea-rahoituspalvelulla. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Ei hätää, meillä voit maksaa useilla eri maksutavoilla

Kun valitset Svea Ekonomi -vaihtoehdon, sinun ei tarvitse muuta kuin todistaa henkilöllisyytesi ostohetkellä ja antaa yhteystietosi luottopäätöksen tekemiseksi kassalla. Helppoa! Svea-laskulla saat 30 päivää maksuaikaa. Voit myös jakaa laskusi sinulle sopiviin kuukausieriin. Lue lisää täältä.