Korjaamo­palvelut

Tarvetta auton korjaus- tai asennustöille?

Monipuoliset korjaamo­palvelut tarpeisiisi Porissa

Huoltopioneerit hoitaa autosi kuntoon kustannustehokkaasti ja vankalla ammattitaidolla. AD-huollossa autosi takuu säilyy.

Olemme täyden palvelun autokorjaamo vain kävelymatkan päässä Porin keskustasta. Kun siis ajoneuvosi kaipaa pientä tai suurempaa korjauspalvelua, soita meille ja varaa aika! Teemme kaikenlaiset korjaukset autoosi. Palveluvalikoimaamme kuuluvat perinteiset korjaamopalvelut ja muun muassa seuraavat: 

Palveluvalikoimaamme kuuluvat perinteiset korjaamopalvelut ja muun muassa seuraavat: 

  • moottoreiden optimointi
  • tuulilasien vaihdot
  • etanolimuutossarjat
  • renkaiden vaihto
  • kolarikorjaukset

Jos korjautat uuden autosi meillä, älä huoli: takuu säilyy korjauksesta huolimatta! Jos autosi merkin käytössä on sähköinen huoltokirja, merkkaamme huollot sinne. Sähköisellä huoltokirjalla tarkoitetaan maahantuojan tai valmistajan tietokantaa, jonne täydennetään kaikki autosi huoltotiedot. Sähköiset huoltokirjat ovat käytössä muun muassa merkeillä BMW, Mercedes-Benz, Ford, Mazda, VAG (Volkswagen, Seat, Audi, Skoda). Autofit-korjauksessa autosi takuu säilyy.

Kysy lisää »

Tarvitsetko sijaisautoa?

Saat meiltä tarvittaessa sähköauton sijaisautoksesi vain 25 euron vuorokausihintaan. Varaa auto etukäteen, niin se odottaa sinua ladattuna sovittuna ajankohtana. Voit myös lainata meiltä polkupyörän veloituksetta, kunhan sinulla on oma pyöräilykypärä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Kaikissa palveluissamme on käytössä monipuoliset maksutavat

Korjaamopalveluiden lisäksi saat meiltä myös huoltopalvelut ja katsastuspalvelut. Kaikissa palveluissamme on käytössä monipuoliset maksutavat: käteinen, kortti, lasku ja AD-Lasku. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää »