Katsastus­palvelut

Kaikki palvelut saman katon alta Porista

Autokorjaa­mostamme myös katsastus­palvelut

Huoltopioneereilta saat kaikki tarvitsemasi palvelut, myös autosi katsastuksen. Palvelumme on suunniteltu niin, että kaikki on mahdollisimman helppoa ja sujuvaa sinulle!

Meillä saat hoidettua kaikki ajoneuvoosi liittyvät asiat kerralla kuntoon: huollamme, korjaamme mahdolliset viat ja myös katsastamme autosi! Katsastuspalvelun hinta on 80 euroa ja sisältää auton tarkastuksen ja vaadittavat päästömittaukset. Tarvittavat korjaukset hinnoittelemme erikseen.

Huoltopioneerit on osa Autofit-ketjua. Täyden palvelun katsastus hoituu autokorjaamossamme helposti ja nopeasti:

  1. Varaa aika, kun sinulle sopii
  2. Tuo autosi korjaamollemme sovittuna ajankohtana
  3. Tarkastamme autosi ennen katsastusta, olemme tarvittaessa yhteydessä ja katsastamme autosi
  4. Malta hetki, niin autosi on tuossa tuokiossa katsastettu ja valmis ajoon!

Kysy lisää »

Meiltä myös sijaisautopalvelu

Mikäli tarvitset sijasauton katsastuksen ajaksi, sekin hoituu helposti. Ainoa mitä sinun tulee tehdä, on varata sijaisauto etukäteen. Sen jälkeen sähköauto odottaa sinua sovittuna ajankohtana. Ladatun ajoneuvon toimintamatka on noin 100 kilometriä. Hintakin on edullinen: maksat palvelusta vain 25 euroa per vuorokausi! Autoa ei tarvitse palauttaa ladattuna.

Mikäli haluat sähköauton sijasta toisen vaihtoehdon, voit lainata meiltä halutessasi polkupyörän. Tämä vaihtoehto edellyttää omaa pyöräilykypärää.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Voit valita juuri sinulle sopivimman maksutavan:

Katsastuspalvelua ei tarvitse välttämättä maksaa heti, vaan voit valita juuri sinulle sopivimman maksutavan: käteinen, korttimaksu, lasku tai Svea-rahoituspalvelu. Valitessasi Svea Ekonomin sinun ei tarvitse kuin todistaa henkilöllisyytesi ostohetkellä ja antaa yhteystietosi luottopäätöksen tekemiseksi. Svea-laskulla saat 30 päivää maksuaikaa. Voit myös vaihtoehtoisesti jakaa laskusi kuukausieriin. Lue lisää täältä.