Määräaikais­huolto

Autokorjaamomme Porissa palvelee

Auton ammattimainen määräaikais­huolto meiltä

Huollamme ja korjaamme autot mopoautoista matkailuautoihin rautaisella ammattitaidolla ja takuutyönä. Autofit-huollossa autosi takuu säilyy.

Määräaikaishuolto on autosi valmistajan määrittämä huolto, jonka toimenpiteet määritellään joko kilometri- tai aikaperusteisesti. Huoltotoimet vaihtelevat ajettujen kilometrien ja viimeisestä huollosta kuluneen ajan mukaan.

Määräaikaishuollossa voidaan tehdä esimerkiksi:

  • suodattimien vaihto
  • jarrunesteen vaihto
  • saranoiden rasvaus
  • rengaspaineiden tarkistus
  • lasinpesunesteen täyttö

Kun siis määräaikaishuollon aika koittaa, ota yhteyttä ja varaa aika autokorjaamostamme. Mikäli autossasi on käytössä sähköinen huoltokirja, merkkaamme huollot sinne asianmukaisesti. Sähköisellä huoltokirjalla tarkoitetaan maahantuojan tai valmistajan tietokantaa, jonne täydennetään kaikki autosi huoltotiedot. Sähköiset huoltokirjat ovat käytössä muun muassa merkeillä BMW, Mercedes-Benz, Ford, Mazda, VAG (Volkswagen, Seat, Audi, Skoda). Teemme kaikki huollot huolto-ohjelman mukaisesti. Meillä autosi takuu säilyy!

Kysy lisää »

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Sinun ei tarvitse poistua kotoa

Käytössämme on myös auton nouto- ja palautuspalvelu. Sinun ei tarvitse poistua kotoa autosi huoltoa varten, vaan me noudamme autosi, huollamme sen ja palautamme takaisin huollettuna.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »