Huoltopalvelut

Me huollamme autosi ammattitaidolla ja takuutyönä

Laadukkaat huoltopalvelut autollesi Porissa

Saat meiltä monipuoliset huoltopalvelut autosi tarpeisiin, jotta ajokilometrisi olisivat jatkossakin mahdollisimman sujuvia ja turvallisia. Meillä sinua palvelevat alan rautaiset ammattilaiset, jotka hoitavat huollot takuutyönä. Jos siis ajoneuvosi kaipaa huoltoa, soita meille ja varaa aika!

Palveluvalikoimaamme kuuluu muun muassa:

Autofit-huollossa autosi takuu säilyy. Jos käytössä on sähköinen huoltokirja, merkkaamme autosi huollot sinne. Sähköisellä huoltokirjalla tarkoitetaan maahantuojan tai valmistajan tietokantaa, jonne täydennetään kaikki autosi huoltotiedot. Sähköiset huoltokirjat ovat käytössä muun muassa merkeillä BMW, Mercedes-Benz, Ford, Mazda, VAG (Volkswagen, Seat, Audi, Skoda). 
Ps. meiltä saat sähköpyörän lainaan huollon ajaksi!

Kysy lisää »

Tarvitsetko sijaisautoa tai sähköpyörää?

Saat meiltä tarvittaessa sähköauton vain 25 euron vuorokausihintaan. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin varata auto etukäteen. Voit myös lainata meiltä polkupyörän veloituksetta, kunhan sinulla on oma pyöräilykypärä.

Käytössämme on myös auton nouto- ja palautuspalvelu. Sinun ei tarvitse edes poistua kotoasi autosi huoltoa varten, vaan me noudamme sen, huollamme ja palautamme takaisin!

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Voit maksaa autosi huollon juuri sinulle sopivimmalla tavalla

Voit maksaa autosi huollon juuri sinulle sopivimmalla tavalla: käteinen, kortti, lasku ja Svea-rahoituspalvelu. Svea-laskulla saat 30 päivää maksuaikaa. Vaihtoehtoisesti voit myös jakaa laskusi osiin. Lue lisää täältä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »